Mentorálás

A Kiválóságok Klubja 2013. augusztus végén alakult meg az MKB Bank kezdeményezésére  a jószolgálat, kultúra, tudomány, sport, üzleti élet és további területeken ismert és elismert 54 közéleti személy részvételével, akik a klub alapító tagjai lettek. A további klubtagok felvételéről az alapító tagok ajánlással vagy szavazással döntenek az alapítólevélnek megfelelően.

A klub mentori programja 2013 októberében indult. A mentoráltak a klubtagok vagy a bank ajánlásával kerülhetnek a programba.  Olyan 16. életévüket betöltött fiatalokat választanak, akik többek ígéretes tehetségnél, tehát valamilyen versenyeredménnyel, kimagasló alkotással már büszkélkedhetnek, de még nem tekinthetők befutottnak, és eddigi eredményeik, hozzáállásuk példa lehet kortársaik számára.
 
A mentorprogram annyiban különleges, hogy nem szponzorációt vagy protekciót ígér, hanem a klubtagok figyelmét, segítségét és tanácsait a fiataloknak. Továbbá havi egy alkalommal olyan egész napos képzést, ahol a tartós sikerhez szükséges ismeretek sajátíthatók el.

Pártfogoltjaink a klub hírlevelében kéthavonta beszámolnak a megtett útról.
A patronálás egy évig, ősztől őszig tart, melynek során a rendezvényeinkre meghívjuk a fiatalokat, de az arra érdemesek kezét később sem engedjük el. Ugyanakkor keresünk új tehetségeket is.

A 2016/2017-es mentorprogramban három fiatal vesz részt mentoraik ajánlásával.

Molnár Piroska Bán Bálintot, Marton László Mészáros Blankát, Lukáts Andor Pallag Mártont ajánlotta a programba.

 
Az alábbiakban olvashatja el a 2015/2016-ban mentorált fiatalok bemutatkozását.

 

Az alábbiakban olvashatja el a 2014/2015-ben mentorált fiatalok bemutatkozását.


Az alábbiakban olvashatja el a 2013/2014-ben mentorált fiatalok bemutatkozását.


Bejelentkezés